Uitwisseling & Terugkeer

Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop

Controleer het zo snel mogelijk na ontvangst en open alsjeblieft geen accessoires voordat u het hoofdartikel (en) voor de grootte controleert. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop dan zullen wij het graag ruilen of retourneren onder voorbehoud van dit retourbeleid. Wij geven u een vervanging of een volledige terugbetaling.

 

Hoe kan ik een artikel in de Nederland terugsturen

1. Vul het retourformulier in en druk een freepost-label af.

2. Pak je retour veilig op. Inclusief zoveel originele verpakking als mogelijk.

3. Breng het naar het postkantoor en vraag om een certificaat van het posten.

4.Uw retour wordt verwerkt en een vervanging of een terugbetaling wordt uitgereikt.

 

Retourbeleid

U mag op een manier inspecteren en proberen op een manier die in een winkel mogelijk zou zijn. 

Als u een deel of al uw bestelling wenst terug te geven voor een terugbetaling of ruil, dan dient u ons binnen 14 dagen na de dag na levering van het artikel in kennis te stellen. U kunt ons op de hoogte stellen door een retourverzoek in te dienen in het voltooide bestel gedeelte van uw account op deze website of per email of per telefoon.

Klanten krijgen mogelijk geen volledige terugbetaling voor items van intieme aard.

Producten kunnen niet retourneren worden.

Klanten krijgen mogelijk geen volledige terugbetaling als items worden teruggegeven aan ons gebruikt of gewassen, niet in de originele staat met tags intact, met eventuele merken of geuren (bijvoorbeeld parfum of sigarettenrook).

Wij verzoeken dat de artikelen samen met de originele verpakking van de originele fabrikant worden teruggestuurd, zodat toekomstige klanten het artikel kunnen ontvangen als de fabrikant die bedoeld is.

Bewaar de verzendkosten bij verzending van de goederen naar ons. Dit is voor uw eigen veiligheid in geval goederen in transit verloren gaan.

 

Recht om te annuleren

U heeft een wettelijk recht om uw bestelling te annuleren onder de Regels voor consumentencontracten (Informatie, annulering en aanvullende kosten) 2013. Zie voor meer informatie onze pagina Rechts op annuleren.

 

Terugbetalingsbeleid

Voor volledige bestelling retourverzoeken of annuleringen ontvangen binnen 14 dagen na de dag na aflevering van de bestelling, zullen wij uw betaling terugbetalen, inclusief de verpakking en verzendkosten (behalve de extra kosten die ontstaan als u een soort levering anders dan de minst dure koos type standaard levering aangeboden door ons). De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de orderposten.

Voor verzoeken om gedeeltelijke bestelling, binnen 14 dagen na de dag na ontvangst, ontvangen we de kosten van de bestellingskosten. Verpakking en verzendkosten worden niet terugbetaald. De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de orderposten.

Hele of gedeeltelijke order retourverzoeken ontvangen na 14 dagen van de dag na de aflevering kunnen naar ons goeddunken en een creditbrief of uitwisseling worden geaccepteerd. De verpakking en verzendkosten zijn niet terugbetaalbaar en de koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelpunten.

Standaardkosten voor verzending en verzendkosten voor uitwisselingsartikelen worden niet in rekening gebracht, tenzij de uitwisselingsartikelen vervolgens teruggestuurd worden voor een terugbetaling, in welk geval zij van de restitutie worden afgetrokken. Express-verpakking en verzendkosten voor uitwisselingen moeten vooraf worden betaald.

 

Procedure

Als u een bestelling wilt annuleren onder het Reglement voor consumentencontracten (informatie, annulering en aanvullende kosten) 2013. Klik hier voor meer informatie.

Om een retourverzoek via deze website in te dienen, log je in bij je account, ga naar "Voltooide Orders", klik op "Retourneren"; Naast de betreffende bestelling, vul het formulier in en klik op 'Stuur retourverzoek' in. Als alternatief kunt u contact met ons opnemen via telefoon of email met uw bestelnummer, wat u wenst terug te keren en waarom u het wenst terug te sturen.

U ontvangt dan een email met uw Retourverzoek ID plus instructies over hoe u de artikelen naar ons kunt retourneren.

Wij zullen het met u eens zijn om het artikel te betalen, te vervangen of te vervangen, afhankelijk van beschikbaarheid.

Gelieve de retourartikelen terug te sturen naar ons zonder onnodige vertraging en in ieder geval uiterlijk 14 dagen vanaf de dag waarop u uw retourverzoek communiceert. We raden u aan een geregistreerde of track en trace post methode te gebruiken die voldoende verzekeringsdekking biedt voor de geplaatste waarde.

Bij ontvangst van de verpakking zullen we bepalen of het artikel in overeenstemming is met ons beleid aanvaardbaar is voor retourneren.

Zodra we uw geretourneerde goederen hebben ontvangen, sturen we u een emailbevestiging en wordt uw terugbetaling binnen 7 dagen verwerkt.

Terugbetalingen worden terugbetaald met dezelfde betaalmethode zoals u voor de eerste transactie hebt gebruikt. Het kan een paar extra werkdagen nemen voor het bank- en creditcardsysteem om de gelden terug te betalen op uw creditcard of bankrekening zodra we uw terugbetaling hebben verwerkt.

Als het item niet aanvaardbaar is, dan sturen wij u het met een uitleg over de redenen voor het retourneren.